sunnuntai 8. elokuuta 2021

Miljoona kävijää Willimiehen jäljillä!!!!!

Jep, kaikkea sitä tapahtuukin. Sitä ollaan nyt miljoonakerhossa, ei tosin euroilla mitattuna, mutta blogin kävijämäärällä..... Aivan uskomaton juttu kerrassaan! En olisi ikipäivänä uskonut Willimiehen jäljille lähtiessäni, että joskus pääsisin leuhkimaan tuollaisella lukemalla. Toisaalta, enpä olisi aikoinaan uskonut millään keinolla saavuttavani miljoonan ihmisen huomiota. No, koska se kuitenkin on nyt toteutunut, niin kaipa minä sitten ehtoolla taidan muutaman oluttölkkösen kumota. Lienen sen ansainnut?

Yksi Willimiehen kesän 2021 kohokohdista oli pojan valmistujaiset. Niihin mentiin räyhäkkäästi avoautolla. Kiitos ystäväni Antti Taipale. Poika kyllä lusmusi tämän kuvan kuvan, mutta Williukki ja -muori sekä juniori änkesivät kuvaan.

Blogimatka on ollut järkyttävän pitkä, kuoppainen ja hikinen. Bensaa on palanut jo useammassa autossa, kun ne eivät ole kestäneet näitä reissuja. Nyt kuitenkin uusin ajoneuvoni selviää helpolle, koska uusia kohteita ei juuri ole ilmestynyt. Muutamia toki on ja Willimieskin aikookin vähän aktivoitua lähiaikoina. Joten joitain julkaisuja on siis tulossa lähiviikkoina, kunhan taas kiireet hellittävät. Pysykää siis hereillä!

Muutamat ovat kyselleet jopa sähköpostin välityksellä, että mitä Willimiehelle kuuluu. Kiitos kaikille kyselijöille ja vastattakoon kaikille yhteisesti, että hiljaista on ollut kaikilla rintamilla. Työt ovat viime vuosina sujuneet etä- / lähitöinä, kunto on romahtanut koronarajoitusten takia, korona teki elämästä tylsän SaiPan pelatessa tyhjille katsomoille ja muutenkaan en ole kummemmin jaksanut tehdä mitään. Olo on siis muuttunut melkoisen apaatiseksi muutamaa valopilkkua lukuunottamatta. Reilu kuukausi takaperin suoritin lopultakin pitkäaikaisen unelmani ajaa rautaperseajo. Tuo tuhannen mailin rypistys 24 tunnissa oli saavutus mistä olen helvetin ylpeä! Uutena moottoripyörähaasteena on nyt tiedossa ensi kesän reissu LPR - Nordkapp - Tromssa - Kiiruna - LPR, minkä jälkeen aion myydä prätkän pois. 

Fiilikset rautaperseajon jälkeen 30.6.2021. Perse täyttä rautaa!

Työkuviot ovat myös mielenkiintoisessa vaiheessa, koska tänä lukuvuonna aion hukuttaa itseni töihin. Minulle tarjottiin mahdollisuutta opettaa ensi vuonna historian ja yhteiskuntaopin ohella maantietoa, mistä olen ihan innoissani. Jotain muutosta työntekoonkin, joten eiköhän tästä masennuksesta nousta. Lisäksi nyt on taas takana reilu viikko puntinnostoa ja vesijuoksua, joten eiköhän tästä kuntokin kohene. Vielä kun nuo SaiPan pelit jatkuisivat, ettei taas tartte istua kotona tuijottamassa otteluita. Willimies kaipaa Kisapuiston tunnelmaa ja Saipan vahvoja otteita.....

Ehkä syksy on taas mahtava, koska tämä kesä tappohelteineen oli aivan syvältä. Willimies näet vihaa helteitä. Useasti oli lähellä, etten heittänyt läppäriä seinään, kun bongasin otsikkoja tyyliin: "Nauttikaa nyt lämmöstä, kun sitä on". 

Sähkömopo testiajossa heinäkuussa 2021. Ehkä Kawasakin jälkeen on tämän vuoro?

Siinähän sitä tuli vuodatettua kuulumiset ja tulevaisuuden suunnitelmat. Luvassa on siis muutamia julkaisuja lähiviikkoina, kunhan kerkeän. Sitä ennen kiitokset kaikille lukijoille, koska ilman teitä tuo miljoonan kävijän raja ei olisi rikkoutunut! Pysykää linjoilla ja seuratkaa blogin Facebook-ryhmää. Sitä seuratessa uusi julkaisu ei mene ohitse...

Hyvää kesän jatkoa

Miljoonasti kumartaen

Jukka "Willimies" Siiskonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita