sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Kouvola / Enkeli

                                                Jope Ruonansuu Enkeleitä toisillemme

Perhana, taas Suomi menetti yhden huumorimiehen. Tosikoita ja änkyröitä meillä riittää, mutta iso tilaus on miehille, anteeksi henkilöille, jotka osaavat saada ihmiset nauramaan. Se taito tällä Ruonansuun Jopella oli. Minua ainakin nauratti hemmetisti Jopen biisit, jotka olivat ajankohtaisia ja ennen kaikkea tarttuvia rallatuksia..... Osanotto ja kepeitä multia.

Kesä sen sijaan kääntyy itseni kohdalta lopuilleen ja töiden alkaminen häämöttää. Onneksi en ole asiaa pahemmin miettinyt, enkä ennen 10.8 alkavaa työputkea sitä aio miettiäkään. Kaiken pitäisi olla valmista tai ainakin melkein.... Mielenkiintoinen kouluvuosi on kuitenkin alkamassa, koska kukaan ei tiedä syksyn kuvioista. Itse olen ainakin valmis etäopetukseen vaikka koko talveksi.  
Seppäsen enkeli


Työasioista nyt sen ihmeempää, mutta pärinärintamalla tapahtuu! Huomisaamuna aion päräyttää Kawasakilla Joensuun kautta Raatteentielle. Nyt on siis aika testata kuinka perse kestää! Nyt aion siis ajaa moottoripyörällä sen rautaperseajon, joka on kummitellut mielessäni jo vuosia. Tälle vuodelle saa tosin riittää nössöjen rautaperseajo eli 1000km/24h. Ensi suvena vaihdetaan sitten kilometrit maileihin ja hankitaan oikein diploomi! No, toivotaan ettei kaluston laukeaminen estä lupaavaa yritystäni..... Tuon reissun jälkeen saatan sitten pitää viikon tauon kurvailuissa.
Samalta pihalta löytyy myös Pyhäkoulutyön 200-vuotisjuhlan muistolaatta puunjuurelta

Pyhäkoulupuu

Ruonansuun Jope on nyt taivaassa enkeleiden seurassa ja päivän kohdekin on enkeli. Anjalan seurakuntakodin pihamaalla sijaitsee enkeliteos, jonka taiteenharrastaja Vilho Seppänen teki teräslevystä joskus 1970- ja 1980-lukujen taitteessa. Teos on mielestäni hieno ja valitettavasti myös melkoisen ajankohtainenkin.....  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita