lauantai 29. elokuuta 2020

Kouvola / Kouvolan lakritsin muraali

Viikon hiljaiselon jälkeen taas esittelyyn yksi kohde Kouvolasta. Tämä olisi takuulla jäänyt esittelemättä, ellei tämän ja Lappeenrannan välillä olisi yhteyttä. Sinänsä mistään merkittävästä kohteesta ei siis ole kysymys....

Muraali on rakennuksen päädyssä


Mitään merkittävää ei ole viimeisen viikon aikana kuulunut minullekaan, vaan kaikki on mennyt omalla painollaan. Töissä on käyty ja pari kertaa vesijuoksemassa kroppaan kertynyttä rasvaa pois, mutta muuten suuremmat aikaansaannokset loistavat poissaolollaan. Jos oikein hifistellen sanoisi, niin Maslowin tarvehierarkiassa ollaan liikuttu tasoilla 1 - 3 vähän päivästä riippuen! No, olihan eilisehtoona työkaverini isot juhlat, kun mies saatiin vaippaikäisistä miesten ikään. Takana on siis kuluttavat 50v-juhlat.



Sitten päivän kohteeseen, joka on tällä kertaa Kouvolan lakritsin tehdasrakennuksen seinään vuonna 2019 maalattu muraali - Laku-ukko. Teoksen tekijä on lappeenrantalainen Timo Outinen. Saikohan hän palkkansa tästä lakritsana vai ihanko iskivät riihikuivaa kouraan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita