sunnuntai 23. elokuuta 2020

Kouvola / Lakiasuon raivaajien muistomerkki

Taas on viikko vierähtänyt ja tappelen tämän hemmetin Bloggerin kanssa. Osaa vaan olla tämä uudistus syvältä! No, ehkä Google lukee palautteeni ja palauttaa kaiken ennalleen...... tämä uusi normaali ei vaan ole juttuni millään tasolla. 
Muistomerkki on aivan tien laidassa

Muuten viikko meni normaalisti, mitä nyt maanantaina kävin kuuntelemassa Lappeenrannan kaupungin liikuntaneuvojalta madonluvut ja sain käskyn ryhtyä sekä syömään että liikkumaan. Kyllä, nyt kuulemma olisi loistava hetki tähän muutokseen. Pieniä muutoksia olenkin jo tehnyt, mutta sovimme kahden vuoden seurantajaksosta, joten läskillä on aikaa poistua kropastani hitaasti! Ei sentään, nyt muutos tapahtuu.

Onneksi kuitenkin torstai-ilta pelasti viikon, koska SaiPa aloitti kotipelit. Tietysti olin paikalla poikani kanssa tässä kauden ensimmäisessä harjoituspelissä. Toivottavasti niitä tulee vielä lisääkin ja etenkin, toivottavasti SM-liiga kausi saataisiin pelattua. Ihan sama vaikka pitäisi istua penkillä sadeasu päällä ja maski naamalla. Kunhan vaan pelattaisiin... 

Työpaikalla olen mielestäni ollut ahkera ja tehokas, joten lukuvuosi on alkanut hyvin. Hikikin on virrannut joka päivä työpaikalla, mutta niin se virtasi Kouvolan Lakiasuollakin reilut sata vuotta takaperin, kun lukuisat perheet raivasivat itselleen viljelysmaata suosta. On takuulla ollut rankempaa kuin minun viime vuosien duunit!
Nämä raivaajaperheet ovat kyllä muistomerkkinsä ansainneet

Muistomerkki näille urheille perheille löytyy Moisiontien ja Lakiasuontien risteyksestä, missä tämä paikallinen pienviljelijäyhdistyksen toteuttama muistomerkki paljastettiin 14.9.1986.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita