sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Willimiehen kohteet Google Mapsissa

Ajattelin kirjoittaa vielä yhden lyhyen stoorin blogiin ja jakaa samalla linkin karttaan, mistä löytyvät kaikki Willimiehen julkaisemat kohteet. Lisäksi kartasta löytyvät oranssilla merkityt kohteet, jotka minulla on tällä hetkellä tiedossa ja mitkä aion kuvat kesällä 2023. Kyseessä on siis tietopaketti, minkä avulla osaat käydä itsekin paikan päällä! 

Kaiken tämän lisäksi karttaan on merkitty sinisellä kohteita, mihin toivoisin teidän lukijoiden valokuvia, koska itse en niille kohteille pääse tai en halua lähteä. Ne siis sijaitsevat rajan takana, minne minulla ei ole enää aikomusta mennä. Harmittaa vaan vietävästi, kun jäi Valamon saarilla ja Konevitsassa käymättä. Kizin saarillekin olimme suunnitelleet kanoottiretkeä assistentti Pirhosen kanssa kokemaan paikka henkilökohtaisesti, vaikka sen olen jo esitellytkin. Moni muukin paikka kaipaisi esittelyä, mutta se on nyt teidän lukijoiden varassa. Toivottavasti teiltä löytyisi kuvia noista paikoista, jotka selviävät sinisistä karttamerkinnöistä, toki oranssienkin täppien kohteiden kuvat kelpaavat.

Kartan täppää klikkaamalla aukeaa tietoruutu, missä on linkki Willimiehen tarinaan kyseisestä paikasta. Ehkäpä sieltä löytyy teille lukijoille uusia mielenkiintoisia paikkoja käytäväksi kesällä? 

Kiitos jo etukäteen ja tätä karttaa saa jakaa eteenkinpäin, jos siltä tuntuu!!!

PS. Jos huomaat kartalta puuttuvan jotain, niin sähköpostiin viestiä. Osoitehan on willimiehenjaljilla@gmail.com. Kiitos etukäteen. 

Palataan syksymmällä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita