sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Kotka / Idoli

Willimiehellä on ensimmäinen lomapäivä. Nyt voin unohtaa työasiat vähäksi aikaa ja keskittyä vaikkapa näihin blogikirjoituksiin. Tällä hetkellä lähes kaikki Kotkan kohteiden esittelyt on kirjoitettu ja aionkin aloittaa tiedon kaivamisen lukijoiden minulle lähettämistä kohteista. Siinä tekemistä riittääkin, koska niitä on jonkun verran kertynytkin. Lisääkin saa toki lähettää, koska ihan joka paikkaan minullakaan ei ole pääsyä. Kyseiset kohteet, joista kaipailisin lukijoiden kuvia, löytyy jutun alalaidasta. 

Tuossa kartassa olevista kohteista tarkoitukseni on kuvata itse valtaosa kohteista, mutta ainahan se jouduttaa ja helpottaa, jos lukijoilla on jo valmiiksi kuvia, jotka hän voisi antaa käyttööni. Lisäksi saarissa ja sotilas-/tehdasalueilla sijaitsevat kohteet ovat itselleni mahdottomia. Niihin etenkin kaipaisin apua. Nämä kohteet kuvatakseni, olen joutunut turvautumaan raskaisiin keinoihin. Poikani aloittaa siksi parin viikon päästä varusmiespalveluksensa Vekaranjärvellä, jotta saadaan tuolla sijaitsevat kohteet kuvattua..... :)
Kim Simonssonin Idoli

Tämän päivän kohde tosin oli helppo kuvattava. Normaalisti pupujussit ovat liukasliikkeisiä, mutta tämä Idoliksi nimetty eläinfiguuri malttoi pysyä paikallaan. Kyseessä on tanskalaisen Kim Simonssonin eläintaideteos, missä hän on omimmillaan. Hänhän on kuvannut töissään eläimiä ja lapsenomaisia hahmoja. Sitä tämä jäniksenomainen hahmo pitkine korvineen edustaakin. Kaikkien nähtävänä Idoli on ollut vuodesta 2010 lähtien.




Tuossahan sitä on muillekin joululomien ajaksi tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita