sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Lappeenranta / Historiallinen rajamerkki

Viime suvena Willimies osti elämänsä ensimmäisen sähköpyörän ja kilometrejä kertyi kunnioitettavat 1000 kilometriä. Määränä tuo ei toki ole paljon, mutta edelliseen tuhanteen kilometriin minulla meni kaiketi 25 vuotta, joten siihen nähden suoritus oli huomattava. Jonkun verran ajelin asfalttiteitä, mutta valtaosa kilometreistä tuli metsäpoluilla ja ihan umpimetsässäkin. Useasti mukana oli blogin palkaton assistentti Ritan Jarkko, koska Willilady ei halunnut itselleen sähköpyörää vaan päätti tyytyä perinteiseen malliin. 

Monesti Jarkon kanssa kurvailtiin teillä tietämättömillä, mutta joskus meillä oli reittisuunnitelma laadittuna. Yhdellä tällaisella reissulla oli tavoitteemme Joutsenon kankailta historiallinen rajamerkki, jonka löysimme retkikartasta. Ei muuta kuin vähän offroad-ajelua ja nopeasti olimmekin perillä. 

Kyseessä lienee Lappeen kihlakunnan rajapyykki, vaikka emme siihen mitään varmuutta löytäneet. No, emme paljon yrittäneetkään! Jos jollain lukijalla on parempaa tietoa, niin vastaa blogin kommentteihin. Kiitos jo etukäteen.

Willimies rajapyykin kupeessa

Näkymä tulosuuntaan

Jarkon vyötärölinjasta päätellen ensi suvenakin pyöräillään

Fillarit lepotauolla

Kumpi lienee vanhempi? Willimies vai rajapyykki

Lappeen kihlakunnan rajapyykki?

Kasa kiviä

Vierestä löytyy omituinen kuvio.....ihmisen tekemä vai luonnon?
Arvasimme että ihminen ei tätä ole tehnyt

Mielenkiintoinen....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita