torstai 2. heinäkuuta 2015

Luumäki / "Jos otat, et aja" maisemateos

                                               Juice "Einarin polkupyörä"

Vau, neljännesmiljoonaa kävijää vieraillut täällä Willimiehen jäljillä blogissa! Kiitosta vaan, että jaksatte yhä vieläkin piipahtaa täällä lueskelemassa höpötyksiäni. 

Tämän kertainen kohde on tienvarsiteos, minkä tarkoitus on herättää keskustelua vakavasta asiasta, mihin Willimieskin on takavuosina syyllistynyt useasti, nimittäin tankojuoppouteen. Onneksi itse tajusin lopettaa kyseisen typeryyden jo vuosia takaperin, milloin näet lopetin polkupyöräilyn....
Väsyneen matkalaisen päätepysäkki 6-tien varressa

Ei maar, mutta Luumäen Jurvalassa on pilke silmäkulmassa toteutettu loistelias maisemateos, mikä ansaitsee saada edes vähän julkisuutta. Jokunen tuhat autoilijaa tuon onkin jo nähnyt...

Muistetaan siis kaikki, että humalassa ei pyöräillä eikä tietenkään kurvailla autollakaan. Tällöin meille ei käy yhtä huonosti kuin Jurvalan miehelle, joka on kaiketi ollut kotimatkalla Jurvalan Tavernasta. 
"Jos otat, et aja" 

Lopuksi on muuten pakko mainostaa muutamalla sanalla Tavernaa, missä olen joka kerta Luumäen kuvausretkillä pysähtynyt syömään. Muutamalla sanalla sanottuna parhaat pöperöt ikinä ja mihin hintaan! Tulen takuulla vielä usein syömään baariinne ja juomaan kolpakollisen....mutta vain yhden! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita