maanantai 18. elokuuta 2014

Imatra / Maakaasuasema

                                           Popeda "Kaasua, komisario Peppone"

Laittelin juuri tulet takkaan ja mieleeni juolahti, että näinköhän naapurit laittavat talvisaikaan Euroopan kaasuhanat kiinni? Saattaa näet tulla melkoisen kylmä länsi-Euroopan asukeille, jos talouspakotteiden vastapakotteet koskevat myös kaasuntoimituksia. Siinäpä oiva kiristyskeino, jotta pakotteet unohdettaisiin. Onneksi itselläni on puuvarasto täynnä, joten antaa kaasuntoimitusten loppua vaan. Ei haittaa....no, ehkä vähän kuitenkin.
Räikköläntien maakaasuasema

Imatran Räikköläntien varresta löytyvältä Gasumin omistaman maakaasuaseman toiminta saattaisi hiljentyä, jos kaasutoimitukset keskeytyisivät. Tällä hetkellä maakaasua virtaa tasaiseen tahtiin Gasumin aseman läpi Suomen 1800 kilometriä pitkään maakaasuputkiverkostoon. 
Putkistoa kerrakseen

Sinänsä tälle kohteelle nyt ole kummempaa syytä esitellä sitä, mutta koska kuvat tuli taas joskus kesällä napattua, niin laitetaan jakoon. Sillä onhan kyseessä ihan saakelin iso laitos...

1 kommentti:

  1. Ihan mielellään kuulisin juttuja ja näkisin kuvia, kun maakaasuputkea rakennettiin muistaakseni v. 1973, samana vuonna kun läksin kouluun. Rinnakkaisputken rakentamisessa 1996 olinkin sitten jo vähän itsekin mukana.

    VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita