keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lemi / Iso kivi

                                           Rolling Stones "Jumpin Jack flash"

No niin, nyt on olo kuin Rollareista eloisimmalla eli Keith Richardsilla. Päivä kesäloman alkuun ja oma kitara, siis moottoripyörä, on viritetty oikealle taajuudelle ja oikea taajuushan on Venäjän road trip! Viisi päivää starttiin ja Yamaha hyrrää kuin enkeli. Ukko vaan on enempi ja vähempi ruhjeilla, koska tuli heitettyä uppercutit portaissa ja keho on mustana joka puolelta. Vaan lähtöä ei estä mikään... Tällä kertaakin jotain päivitystä yritän saada aikaiseksi reissun aikana tuonne Venäjä tour sivustolle, jos Willilady lupaa päivitellä juttua viestieni pohjalta. Eli epävarmoissa käsissä on tämä proggis!

Vaan koitetaan saada joku juttu nyt tänäänkin aikaiseksi ja lähdetäänpä Lemille, tuohon suurten kivien muodostamaan pitäjään, joka myös maanmainioista perunoistaan tunnetaan. Tällä kertaa esittelyvuorossa melkoisen suuri rapakivi murikka, joka on tuonut Lemille sanonnan "Lemi eteält iso kiven takoa"
Lemin iso kivi
Paikallinen Lions Club on myös muistanut käydä vuonna 2007 kiinnittämässä messinkisen laatan kiven kupeeseen ja nimennyt jopa tämän ainutlaatuisen rapakiven omaksi nimikkokivekseen. Osa paikallisia leijonia on jopa saanut oman nimensä komeaan laattaan muistoksi omasta jäsenyydestään vai liekö ovat jopa lahjoittaneet rahaa laatan valmistamiseen?
Lions Clubin muistolaatta Ison kiven kupeessaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita