sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Savitaipale / Koiramonumentti                                                     J.Karjalainen "Harley Ladyn blues"

Savitaipaleelta löytyy kenties omituisin kohde, missä olemme piipahtaneet. No, ainakaan vastaavia ei ole reissuillamme tullut vastaan. Muistaakseni ainoa eläinaiheinen kohde, mikä blogissa on aiemmin julkaistu, oli jääkärikoira Popin hauta Lappeenrannan varuskunta-alueella. Popista saimme sentään rutkasti taustatietoa, mutta tästä emme tiedä yhtikäs mitään...
Rakkaalle koiralle pystytetty muistomerkki

Itse asiassa tämä Ympyrätiellä oleva kohde, mikä on ilmiselvästi pystytetty perheen edesmenneen koiran muistolle on hellyyttävyydessään ihan omaa luokkaansa. Lieneekö vastaavaa missään päin Suomea? Valitettavasti emme rohjenneet käydä talon omistajilta kysymässä asiaan liittyviä tietoja, koska asia saattaa olla vieläkin kipeä asia rakkaan poismenon takia, joten jos joku osaa meitä auttaa tietojen muodossa, niin julkaisemme ne mielellämme.
Onko täällä koira haudattuna?

Vaan melko upea monumentti on perheen koiralle rakennettu, vai mitä olette mieltä?

PS. Kiitokset TP vihjeestä...  


1 kommentti:

  1. Niin, isovanhempani asuivat siis tässä lähellä vuoteen 1974 asti ja hämärien muistikuvieni mukaan siinä lähellä oli joku koirapatsas. Itseäni 7 vuotta vanhempi tätinikin muisti jonkun koirapatsaan, kun asiaa häneltä kerran kysyin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita