perjantai 14. joulukuuta 2018

Kotka / Suppilovahverot*

Willimies on nyt esitellyt kaiketi kymmenkunta nykytaideteosta Kotkan veistospromenadilta. Muutaman olin valokuvannut ja esitellyt jo aiemmin, joten nyt on vuorossa loput, jotka ajattelin jopa jättää kuvaamatta. Ehkä olisi pitänytkin, koska vaikka stoorini ovat viime aikoina olleet lyhyitä, niin kai niistäkin on huokunut läpi se, etten ymmärrä nykytaiteesta hölkäsen pölähtävää. Tämän päivän kohteemme sen kaiketi viimeistään paljastaa....
Ei mennyt  nappiin tämäkin

Pikaruokalan asiakaspöydät.....ei vaan taideteos

Kyseessä on Suppilovahverot niminen teos, jonka on toteuttanut Heikki Laaksonen. Itse luulin ensin niiden olevan sen vieressä sijaitsevan kioskin asiakaspaikkoja, mutta lopulta hoksasin maassa olevan laatan, missä Suppilovahverot - Heikki Laaksonen. Tässä sen näkee millainen nykytaiteen tuntija minä olen. Ehkä minun pitäisi päivittää tietojani tässäkin asiassa, kuten niin monessa muussakin asiassa?

Päivitys 14.6.2019
Sain seuraavan lehtileikkeen Anne Suhoselta, joka tekee listausta kotkan julkisista muistomerkeistä. Hienoa, että Anne vahvisti oletukseni, että Suppilovahverot ovat nakkarin pöytiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita