sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Kouvola / Veistospuisto

Loman viimeinen päivä ja huomenna on taas edessä paluu sorvin ääreen, vaikka mielelläni olisinkin jatkanut tätä velttoilua ja löysäilyä. No, koska työt alkaa niin jotain on pikkuhiljalleen saatava myös päätökseen. Edessä on enää tämän blogin alasajo sekä viimeisten kohteiden esittely. Tarkoitukseni on näet päättää tämä blogi 20.12.2020, joka sattuu olemaan myös oma synttäripäiväni. Voinko parempaa 55-vuotissyntymäpäivälahjaa saadakaan? Niin, unohtaa ei sovi myöskään edellisehtoona Kaukaan Kisakrouvissa pidettyjä illanistujaisia... Blogi on siis kääntymässä loppusuoralle. Onko tämä lopullista? No, tuskinpa vain! Ainahan näitä kohteita paljastellaan lisää ja kyllä minä aion niitä esitellä myös jatkossa. Tuskin kuitenkaan säännöllisesti, mutta mistäs tuon tietää?

Tämä blogini näillä näkymin viimeinen kohde Kouvolasta nyt on aivan joutava, mutta periaatteenihan on aina ollut julkaista kohde, jos kuvat tuli napattua. Näin tälläkin kertaa....

Kyseessä on Veistospuisto Tykkimäen huvipuiston pääsisäänkäynnin edessä. Puisto on toteutettu vuosina 2008 - 2010 ja se on Ilkka O. Lehtisen suunnittelema ja toteuttama. Puisto sisältää seuraavat veistokset: Vahtimestari, Vauhdin hurma, Kehitys, Suuri unelma ja Kehto.  Minähän en tietenkään kuvannut kaikkia, joten näillä mennään.... Ai niin, ensi viikosta eteenpäin siirrytään luovutettuun Karjalaan, kunnes lopuksi blogi palaa juurilleen Lappeenrantaan. Tänne matka myös näillä näkymin tulee päättymään!

Tykkimäki on aikoinaan ollut taistelujen keskellä

Veistospuisto Tykkimäen pääsisäänkäynnin edessä

Kehitys

Kehitys



Willimiehen Suuri unelma on kasvaa isoksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita