perjantai 12. heinäkuuta 2013

Lappeenranta / Loma-asuntomessujen muistomerkki

                             Leevin klassikko "Vasara ja nauloja"

Toissa viikolla Willimieheen iski piru ja oli pakko päästä iltaoluelle. Tällainen himo kun yht`äkkiä iskee, niin siitähän ei pääse eroon kuin yhdellä tavalla. Kruunaa ja klaavaa heittämällä valitsin paikan ja valinta olikin melkoisen nappiin osunut. Oli näet jäänyt tuonne takaraivoon jyskyttämään, että Rauhan uuteen rantaravinteliin on päästävä, koska edellisellä kerralla olin vain kyytimiehenä. Autonkuljettajana siksi, että blogin assistentti Jouni Sollo oli ravintelia rakentamassa ja sai palkaksi kutsuvieraspiletin eikä hän kutsunut minua avecikseen. Jouduin siis poistumaan paikalta kuivin suin.
Ei tietoa tekijästä eikä ajankohdasta, mutta ei ollut täällä syksyllä 2012, joten melko uusi

Nyt oli kuitenkin minun vuoroni humputella ja tällä kertaa assistentti Williladyn kanssa. No, paikka oli komea ja seura mitä parhain, mutta kuinka hitossa onnistuin tämänkin olutillan kääntämään blogihommiksi? No kun paluumatkalla kurvailtiin viime kesäisen asuntomessualueen läpi, niin jo perhana joku oli tännekin tällännyt muistomerkin pystyyn... pakkohan se oli ikuistaa puhelimen kameralla. Kuvat ovat laadultaan siis mitä sattuu, mutta toivottavasti saatte selvää. 
Melkoisesti tekstiä saatu sopimaan yhteen laattaan....

Ymmärtänette, miksi jäi se asuntomessualue kuvaamatta....ehkä ensi kerralla? Tosin eipä nuo nyt ainakaan minuun kovin suurta vaikutusta tehneet...melkoisen vaatimattomia bungaloveja ja valtaosa jopa tyhjillään! Jos ne teitä kiinnostavat, niin voitte kurkata niitä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita