keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kouvola / Tosivaikuttajamuistomerkki

                                                        Marzi Nyman "Little wing"

Melkoinen ilta eilisehtoona. Tulipahan oltua sellaisissa kekkereissä, ettei taas vähään aikaan ole tullut oltuakaan. Olin näet kutsuvieraana Williladyn kanssa Lappeenrantaan tänään avattavan Finnkino leffateatterin gaalaillassa. Tarjolla oli kaiken värisiä viinejä, pikkupurtavaa ja Willimiehen lempparia eli jääkaukalossa jäähdytettyä olutta. Ei ollenkaan hassumpi ilta koska saimme myös seurata upouudessa elokuvateatterissa vuoden kotimaisen leffahitin Napapiirin sankarit 2. Kerrassaan hyvä ja hemmetin hauska kotimainen elokuva. Suosittelen lämpimästi teille kaikille piipahtamista Finnkinon mukavilla ja etenkin leveillä penkeillä.
Harvinainen näky, Willimies pikkutakissa eikä verkkareissa!

Vieläkin on mielessä eilisiltaiset pippalot savumuikkuleipineen Marzi Nymanin bändin soittaessa taustalla. Tulikin useasti mieleeni, että tästä onkin kaiketi seuraava askel bloggaajana tulla kutsutuksi linnanjuhliin itsenäisyyspäivänä. Voisit Sauli ottaa tämän pienenä vihjeenä.... Olisihan tuo hienoa saada tunnustusta myös valtiovallan taholta;) No, tänä vuonna kutsua ei tullut, mutta ensi vuonna toivottavasti tapaamme edustuskodissasi. Williladykin löytäisi takuulla yhteistä puheenaihetta Jennin kanssa ja minä kuuntelisin mielelläni sotaveteraanien tarinoita. Päästäisiin kenties yhteisellä kyydillä Helsingin reissulle viimeisen Mannerheimin ristin ritarin Tuomas Gerdtin kanssa!
Marzi Nymanin bändi rokkasi
Koska Finnkino tuli Lappeenrantaan melko isojen ja upeiden juhlien kautta, niin siitähän kaiketi tulee alueen leffamaailmassa tosivaikuttaja. Vastaavanlainen melkoinen tosivaikuttaja löytyykin Kouvolasta, mikä liittyy uutena kaupunkina blogimme kohteisiin. Viime lauantain reissun kuville tuli siis samantien käyttöä. 
Tosivaikuttajamuistomerkin infotaulu

Eihän tämä muistomerkki mikään hääppöinen ole, mutta onpahan omalla tavalla vaikuttava....kenties. Minulle Kouvola on aina ollut paikkakunta, mistä on ollut mukava ajella ohitse kuutostietä pitkin. Nyt tosin on viime aikoina ollut asiaa jopa kolmesti muutaman viikon sisällä tänne. Ensin kävin todistamassa, kuinka SaiPa hakkasi KooKoon jään rakoon muutama viikko siten ja heti perään istuin täällä yhden päivän koulutuksessa ja kävin vielä kuvaamassakin kolmannen kerran. Seuraavaa Kouvolan visiittiä onkin kaiketi odotettava seuraavaan lätkäpeliin.
Itse muistomerkki

Muistomerkin infotaulusta voitte lukaista muistomerkin tiedot seitsemästä paikallisesta vaikuttajasta, jotka ovat kaikki saaneet yhden kivenmurikan monumenttiin. Kokonaisuudesta muodostuu yksi rakennuksen kulma, mutta jään ehkä kaipaamaan lisää vaikuttajia, jotta saisivat talon valmiiksi. KooKoosta saattaa tulla kahdeksas vaikuttaja. Lappeenrannassa meillä olisi jo pytinki valmiina, koska meillähän näitä vaikuttajia riittää. Uusimpana Finnkino....jatkan juhlien muisteloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita