lauantai 20. huhtikuuta 2019

Pietari / Purjealus Nevalla

Tänään on se päivä, mitä olen odottanut jo pitkään. Edessä on kevään ensimmäinen todellinen kuvausreissu, jonka reitti on Kouvola - Kotka - Hamina - Virolahti. Tiedossa on rutkasti kilometrejä ja toivottavasti kaikki kohteet löytyisivät, jotta tänne ei enää tarvitsisi palata! Reissujahan tehtävä vielä reilusti muutenkin...... Nyt nopea postaus ja tien päälle!!!

Joskus olen tottunut ehkä liikaakin siihen, että löydän tietoja näistä julkaisemistani kohteista. No, tällä kertaa se ei todellakaan toteutunut...en vaan löytänyt tästä mitään! Se ei kuitenkaan estä minua tällä kertaa julkaisemasta näitä kuvia, koska kyseessä on aivan hemmetin upea purjelaiva Nevan varrella. 

Yleensä olen näissä käännöshommissa pyytänyt apua assistentti Pirhoselta, mutta koska hän parhaillaan tätä kirjoittaessani Pietarissa juomassa konjakkia kyltymättömään janoonsa, niin en vaivaudu utelemaan tällä kertaa!
Ravintolalaiva Peter Nevan yli kuvattuna

Laiva häämöttää jo




Laivan peräpeili on komea



Laivan nimi ei valkene minulle





Pakollinen minuska

Ainut seikka minkä kohteesta tiedän on se, että sen uumenissa ja kannella sijaitsee ravintola Peter ja se oli harmiksemme kiinni kun kävelimme sen ohitse....

PS. Olisihan tästä kiva tietää enemmänkin, koska jotenkin tuo purjelaivojen aikakausi kiinnostaa. Ehkä se on myös tulevaisuutta, koska meidänhän pitää ottaa käyttöön uusia energiamuotoja, joista vanha kunnon tuulivoima on jo palannut. Miksei siis purjevoimakin?

Lopuksi linkki blogin karttaan, joka tosin löytyy blogistakin ja ihan googlaamallakin. Karttaa saa linkittää eteenpäin, tietenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita