lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lappeenranta / Etelä-Karjalan automuseo

                                            Hurriganes "Ridin` Ridin`"

Huoh! Mukava olla taas kotosalla viikon reissaamisen jälkeen. Neljä päivää Viron maalla ja siihen vielä yksi päivä Suomenlahdella Haapasaaressa jättää jälkensä. Tässä voisikin pari päivää vähän huilailla ihan aikuisten oikeasti... Vaan paljon tuota tuli nähtyä reissussa, kuten Pärnun nakuranta, KGB:n vankisellit Tartossa ja siihen päälle vielä yöpyminen ihan hemmetin komeassa aidossa linnassa. No, viimeinenkin yö meni idyllisessä saaristomaisemassa Haapasaaressa, missä ystävät olivat varanneet käyttöömme kokonaisen saaristolaismökin hirsiseinineen. Ihan kelpo loma ja vielä kun kurkaatte tarinan lopusta muutaman kuvan, niin arvaatte mikä oli reissussa parasta!
Etelä-Karjalan automuseo

Tänään ollaan siis autoteemalla liikkeellä ja aloitetaan vähän Viroa lähempää eli Joutsenossa sijaitsevasta Etelä-Karjalan automuseosta. Jokunen viikko takaperin piipahdin kuvailemassa komeita vanhoja autoja ja poikkeuksellisesti valokuvat ovatkin sisätiloista! 

Siirrytäänpä siis museoon ihailemaan komeita autoja. Museon toimintaan voit tutustua tarkemmin täältä.
Vanha Fordson toivottaa pihamaalla kävijät tervetulleiksi
Automuseon yläkerran kavalkadi
Karmann Ghia......kelpaisi minullekin
Vanha Daimler
Tällä kertaa postaus on enempi valokuvia, mutta pakko tähän lopuksi on heittää pieni mainos. Oli nimittäin melko tyyris reissu, joten tuli luvattua linnamajoituksemme toiselle omistajalle Sulo Muldialle mainostaa heidän upeaa linnaansa Laitse Lossia. Oli meinaan aika hulppea paikka ja vielä kun pääsin kokeilemaan omistajan kolmea autoa, niin olinpahan melkoisen otettu ja valmis hivenen mainostamaankin. Kyllä Laitse Loss sen ansaitseekin.... Willimies Tours suosittelee!!!!
Sulo on antanut viimeiset ohjeensa, joten Morgan liikkeelle
MG:llä kurvasimme reittiä Laitse-Ääsmäki-Kullipesa-Laitse!!!!!
Osan matkasta jouduin Williladyn ja Porsche 911 kyytiin
Täytyy sanoa, että kyllä Sulolla on melkoisen hyvä maku autojen suhteen! Toki jos noista saisi valita, niin Morgan oli omaa luokkaansa....

1 kommentti:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=SIyuJOh3T-Q Hieno biisi. Kerta kaikkiaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita