lauantai 18. lokakuuta 2014

Rautjärvi / EU:n rauhoittamat kivet

                           SaiPan uusin kannatuslaulu. Rautakilpi orkesteri "Mustaa ja keltaista"

Hemmetin lujaa tuntuu SaiPalla menevän tänäkin syksynä. Jokohan nyt saataisiin se mitali kaivettua SaiPan palkintokaappiin? Ainakin alkaisi olla aika, koska olen seurannut Kisapuistossa lähes kaikki pelit kaudesta 1972-1973 lähtien. Kyllähän tässä hyvältä tuntuu, kun tarkastelee sarjataulukkoa. Tällä hetkellä olemme sijalla kolme ja parhaillaan yritetään vääntää sarjajohtaja Lukkoa nurin Raumalla. Toivottavasti yllä oleva biisivalinta auttaisi joukkuetta voittojen tielle...
Kivenmurikat tien varressa

Taurun Eeroa kuunnellessa juolahti mieleeni, että melkoisen pitkä matka on tullut kurvailtua tämän blogin merkeissä. Varmaankin 15.000 kilometriä olen kurvaillut pitkin ja poikin Etelä-Karjalaa ja nyt alkaisi olla aika saada joku rikas sponsori tai muu rahoittaja jakamaan kustannuksia, koska omasta pussista alkaa pohja häämöttää. Vaan mistähän semmoisen löytäisi? No koska yrittänyttä ei laiteta, niin laitoin apurahahakemuksen sisään erääseen lafkaan, joka myöntää sellaisia. Tosin epävarmaahan tuo olisi, koska aiemmin myönnettyjen apurahojen joukosta ei löytyne yhtään blogia. Vaan odotellaan kuinka käy?
Miksihän nämä kivet on rauhoitettu?

Omarahoitteisesti oli vielä varaa piipahtaa kertaalleen Rautjärvellä ja kuvata eräs luontokohde. Kyseessä on Myräntien varresta löytyvät kivenmurikat, jotka on Eu:n taholta rauhoitettu. En tosin ymmärrä, kuinka nämä kivet poikkeavat muista vastaavista lohkareista, jotka alueelta löytyvät? Oma osansa lienee kivien sijainnilla entisen Savonlinnan ja Viipurin välillä kulkeneen maantien varrella. Sen takia ainakin viime sotien aikana kivenmurikoiden kohdalla oli vartiopiste, missä tarkistettiin kulkijoiden kulkuluvat ynnä muut paperit. 

Vaan, nyt alkaa SaiPan pelin kolmas erä, joten Willimies vaikenee Eeron tieltä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita