perjantai 20. marraskuuta 2015

Käkisalmi / Kaurispatsas

                                                                Melrose "Rich little bitch"

Tänään masentaa jo heti aamusta, enkä jaksa ihmeempiä kirjoitella. Kohta taas koko helkatin ruljanssi pyörähtää täysillä käyntiin. Ei ihmislasta helpolla päästetä, vaan mehut viedään viimeistä tippaa myöten. Ehkä tässä nykyisessä duunissani pitääkin olla Willimies, jotta selviää hengissä? No turhasta en yleensä jaksa valitella, mutta kyllä ajoittain ärsyttää suunnattomasti tämä oravanpyörä. Ehkä pitäisi ihan oikeasti aloittaa elämän leppoistaminen eli downshiftaaminen?

Vaikka aina elämä ei olekaan kivaa ja helppoa, niin jostahan se on hauskuus revittävä, vaikkapa hampaat irvessä. Itselleni rentoutuminen kauniita ja mielenkiintoisia paikkoja katsellen on mitä parhainta terapiaa. Yksi tällainen mukava hetki tuli kesällä, kun matkasimme kohti Käkisalmea, mikä muuten osoittautui todella miellyttäväksi paikaksi. Sinne on takuulla päästävä uudelleenkin käymään.
Kaksi kaurista kirmailee kivisen jalustan päällä

Niin matkalla silmiini osui muutama kilometri Käkisalmen eteläpuolella Larionovassa tienristeyksessä kököttävä kaurispatsas. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta sain kuvan otettua auto tienristeyksessä seisoen. Vaan pakkohan se oli käydä kurkaamassa vielä lähempääkin, josko tekijän nimi olisi mainittu patsaan jalustassa? Ei ollut, joten minun taas kerran julkaistava kuva kauniista kohteesta ilman taustatietoja. Ehkä joku paikallinen ne minulle joskus kertoilee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita