maanantai 5. toukokuuta 2014

Ruokolahti / Rauhoitettu mänty


                               Juha Tapio laulaa kahdesta vanhasta puusta, mutta meillä on vain yksi näytillä

Waput lusittu ja työviikko taas pyörähtänyt käyntiin, joten laitetaanpa blogiinkin liikettä... no, edes vähän! Waput meni uusia kohteita kuvaillessa ja nyt on taas jokunen kohde esiteltävänä, mutta aloitetaan verkkaisesti nyt aluksi, koska tarinoiden työstämiseen menee oma aikansa.
Vastaavia lätkiä löytyy jokapuolelta Suomea

Tänään laitan yhden blogin kenties omituisimmista jutun aiheista julkisuuteen. Kohde ei näet ole minun silmissäni millään tavalla merkittävä, mutta kun vahingossa satuin kohdalle, niin pitäähän tämäkin kohde julkaista. Vastaavia toki löytyy lukuisia ympäri Suomea, eikä Etelä-Karjalakaan ole poikkeus. Vaan tulkoon julkaistuksi....
Onhan tuo vasemmalla taustalla oleva rauhoitettu mänty kasvattanut komiat oksat tien ylle

Niin ja lopuksi vielä suuret kiitokset huhtikuun kävijäennätyksestä 8755 kävijää kuukauden aikana. Tämä jos mikä motivoi sinnittelemään eteenpäin, vaikka selkeästi blogin luonne muuttuukin muistomerkeistä ja merkittävistä rakennuksista luontokohteiksi. No onhan teidän helpompi löytää koluamamme luolat, koska me kyllä kerromme näistä visiiteistä teille lukijoille ja paistamme nuotiomakkarat laavuilla, joten voinemme informoida niistäkin teille, jos satutte kulkemaan Willimiehen ja Williladyn jäljillä.

1 kommentti:

  1. Missä päin Ruokolahtea? Onko tietoa rauhoittamisen syistä?

    VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita