maanantai 23. toukokuuta 2016

Antrea / Kirjaveistos

                                                            CCR "Bad moon rising"

Eilispäivänä kurvailimme Williladyn kanssa Svetogorskiin shoppailemaan paikallisesta rautakaupasta rakennustarpeita. Edessä on näet reilun kuukauden mittainen rypistys, jolloin pitäisi keritä tehdä melkoinen määrä erilaisia rakennustöitä. Vierasmajamme pitäisi saada valmiiksi listoineen päivineen, sadetusjärjestelmä vaatii melkoisesti kaivamista, autotalli pitäisi maalata ja portaat laittaa.... eli lähiaikoina ei ole mahdollisuutta Willimies Toursin reissuille. Niinpä eilen ajattelimme iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja käydä kuvaamassa yhden kohteen entisestä Jääskestä samalla kertaa.

Pieleenhän se meni koska nuoret venäläiset asevelvolliset olivat rynnäkkökivääreineen meidän ja kohteen välissä. Autolla ei päässyt eteenpäin tarkistuspisteeltä, mutta onneksi hokemani "finski monument" toimi jälleen ja torrakot suuntautuivat poispäin meistä! Toinen sotilaista jopa saattoi minut tietä pitkin torrakko tanassa ja näytti sormella kohti metsää, että tuolla se olisi. Reitti näytti kuitenkin sen verta ryteikköiseltä, että jätin menemättä tällä kertaa ja palasin autolle missä Willilady odotteli minua. Pitää ensi kerralla käydä paikan päällä sitten uudelleen, mutta nyt jotenkin se ei vaan tuntunut hyvältä ajatukselta rämpiä rajavyöhykkeen läheisyydessä omin nokkineni. 
Kirjaveistos, liittyykö läheiseen rakennukseen?

Ystävällisiä poikiahan nuo olivat, mutta eivät pyynnöistäni huolimatta suostuneet valokuvaan, joten tänään ei siltäkään osin julkaista Jääsken Punamäen hautausmaan muistomerkkiä. Joku toinen reissu nuo kuvat julkaistaan totta kai... koska jotain haluan kuitenkin julkaista, niin otetaanpa taas mysteeriksi jäänyt kohde entisestä Antreasta, mistä löytyy itselleni ajankohtainen aihe. Sain näet eilisehtoona päätökseen Ville Kaarnakarin uusimman kirjan muutaman viikon mittaisen rypistyksen jälkeen. 
Mikähän tämä on?

Kuten te lukijat varmaan osaatte aavistaa, niin tästä venäläisestä veistoksesta minulla ei ole mitään sanottavaa. En tiedä siitä mitään, enkä ole löytänyt siitä mitään tietoa, joten joudutte tyytymään pelkkiin valokuviin. Sopii jotenkin eiliseen teemaan, eilen jäi kuvat ottamatta ja tänään faktat kirjoittamatta.... sorry, mutta kunnon asiaakin on tulossa lähiaikoina, jolloin esittelyvuorossa ovat entiset Antrean, Jääsken ja Ihantalan kohteet. Valitettavasti tämä kesä tuntuu jo ennen alkamistaan sen verran kiireiseltä, että julkaisutahti on vähän harvempi tai mistä sen nyt etukäteen tietää, jos vaikka löytäisin hillittömän inspiraation.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita