maanantai 2. toukokuuta 2016

Viipuri / Alaston nainen

                                      Police "Every breath you take"

Melkoisen kiireinen toukokuu on käsillä, mutta onneksi edessä häämöttää jo kesäloma. Itse olen myös keventämässä työtaakkaani kesän aikana, kun luovun ison yhtenäiskoulun apulaisrehtorin toimesta ja palaan itselleni rakkaan lempilapsen, historian opettamistehtävään. Jotenkin suurin innostus on jo ohitse näihin paperinpyörittelijän toimiin, joten lienee itselleni aivan saakelinmoinen piristysruiske tehdä pitkästä aikaa sitä mikä itseäni eniten kiinnostaa ja missä ilkeän jopa sanoa olevani hyvä....no ainakin tyydyttävän tasoinen puurtaja.
Keimaileva nainen omassa ympäristössään

Muut saavat jatkaa minun jalanjäljilläni, eikä suuremmin haittaa, vaikka monet koulumme arjen käytännöt tulevat muuttumaan melkoisesti. Ravistelu lieneekin ihan hyvästä ja mikä parasta, minun ei tarvitse olla enää myrskynsilmässä säätämässä asioita kohdilleen, mikä vie itseltä kaiken tarmon ja mielenkiinnon. Nyt on siis aika uudistua ja alkaa taas pitkästä aikaa nukkumaan yöni hyvin sekä kenties jo muutaman kuukaudenkuluttua pystyisin vääntämään edes väkinäisen hymyn naamalleni...nythän pystyn vain irvistelemään asioille. On siis aika uudistua ja löytää uudelleen palo hoitaa itselleen sysätty tehtävä vastuineen parhaalla mahdollisella tavalla.
Alaston nainen kivellä....

Tämä blogikin on tietyllä tavalla vähän vastaavassa käymistilassa, koska aina en oikein itsekään tiedä, mikä olisi paras mahdollinen tapa esitellä kuvaamiani kohteita. Valitettavan usein minäkään en kielitaidottomana ole löytänyt kaikkiin Venäjällä kuvaamiini kohteisiin tietoa esiin. Näin tälläkin kertaa, joten esitellään kohde ilman tietoja, kuten jo useasti olen aiemminkin joutunut tekemään. 
'
Toisesta vinkkelistä...
Tällä kertaa esittelyvuorossa on hemmetin komia harmaagraniittinen veistos Viipurin keskusta-alueelta, minkä joku tuntematon taiteilija on luonut katukuvaa piristämään. Kyllähän tätä karkeasti veistettyä keimailevaa naista voisi katsella vähän pidempäänkin, kuin muutaman minuutin ajan kameran linssin läpi.....

Elikkä asiaa oli siis vähän tai paremminkin ei yhtään! Tekijä, pystytysvuosi ja ketä teos esittää ovat siis hukassa, kunnes kenties joku lukijamme asiasta minua informoi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita