keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kotka / Keidas keskellä kaupunkia

                                                             Oasis "Wonderwall"

Toissapäivänä piipahdimme Williladyn kanssa Kotkassa kuvaamassa paikallisia nähtävyyksiä ja totesimme Kotkan olevan upea kaupunki. Löysimme lukuisia muistomerkkejä ja paljon jäi vielä odottamaan seuraaviakin reissuja, mutta toisaalta löysimme myös äärimmäisen upean idean, joten pakkohan tuo on esitellä samalla kertaa!
Kamelit dyynien keskellä

Ympäristöstämme löytyy lukuisia paikkoja, mitä voisi vähän maisemoida, jotta ne näyttäisivät paremmalta, eikä niiden aina tarvitse maksaa paljoa. Tämän kertainen kohteemme jopa toimii teollisuusyrityksen mainoksena, joten oikeastaanhan se saattaa jopa tuoda firmalle tulojakin... kerrassaan nerokas idea mielestämme! Ehdottomasti toivoisin tällaisia lisää...ehkä näin tulee joskus tapahtumaankin?

Aivan Kotkan sataman vieressä on Kotkamills OY:n hake-ja sahanpurulaani, mitkä näkyvät aidan yli kaikkien ohikulkijoiden silmiin. Onneksi jollain on välähtänyt ja he ovat keksineet purukasojen muistuttavan hiekkadyynejä. Niinpä kamelit ja palmut aidan päällä luovat lisää tunnelmaa aavikkomaisemasta keskellä Kotkaa. Tällaisia soisin näkeväni reissuilla enemmänkin!
Karavaani etenee verkalleen

Koska arkoitukseni on olla ei-kaupallinen blogi ilman mainoksia ja yritysten tuotteiden esittelyä, niin en mainitse sanaakaan aavikotunnelman luomiseen käytetyistä materiaaleista. Kertokoon kuva puolestaan kaiken oleellisen.... 
Vanhaa vanerityöläistä lämmittää kameleissa käytetty materiaali


2 kommenttia:

 1. Hei Willimies! Olen tutustunut nyt viimeisinä päivinä blogiisi, olen aivan koukuttunut tähän. Tapasi kertoa historiasta on erittäin kiinnostava ja teksiäsi on mukava lukea, jopa tälläinen vanha duunarinrähjäke kuin minä.
  Kiitoksia sinulle upeista lukuhetkistä!
  T: Kuhastaja-Veijo

  VastaaPoista
 2. Morienttes Veijo

  Mukava kuulla, että olet löytänyt blogista itseäsi kiinnostavia kohde-esittelyitä ja viihtynyt niiden parissa.

  Meneehän tuossa varmaan vähän aikaa, kun lueskelee kaikki läpi ja lisää on tulossa, kunhan keritään.

  T. Jukka "Willimies" Siiskonen

  VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita