tiistai 5. heinäkuuta 2016

Viipuri / Louhososaston veistos

                                                      John Cougar "Serious business"

Loma jatkuu ja tekemättömyys kävi ahdistamaan. Suunnittelin jo vakavissani, että alan etsiä kesäduunia, mutta Willilady sai pääni kääntymään. Kotonakin on kuulemma paljon tehtävää, joihin tarvitaan kaltaistani vanhaa ukkoa. Mukavaahan se on olla hyödyksi, mutta rahakin olisi tullut tarpeeseen! Niinpä sitten aloin siivoamaan nurkkia ja etsimään turhaa tavaraa, minkä aion myydä Tori.fi sivustolla poijes... onhan sekin jo jotain. Lisäksi onhan tässä jäänyt rästiin kaikenlaista muutakin pientä hommelia, joten aion kulkea huomisen päivän työkaluvyö ylläni ja suorittaa noita pikkuisia juttuja. Onpahan minustakin jotain hyötyä!
Vaikuttavan näköinen monumentti

Koska nyt oli kuitenkin kaffetauon paikka, niin ajattelinpa esitellä yhden kohteen Viipurista. Kyseessä on Viipurin laitakaupungilta löytyvän yrityksen toimitilan edustalta löytyvä veistos. Kyseinen harmaagraniittinen hevosenkengän muotoinen kivisellä pallolla varustettu veistos jököttää pihanurmikolla rakennuksen edessä, missä sijaitsee seinässä olevan laatan perusteella VKU Oy, Viipurin louhososasto. Koskaan en ole kuullut puhuttavankaan kyseisestä firmasta, mutta Saksasta löytyy samanniminen kaivosyhtiö. Lieneekö mitään yhteyttä vai ei?
Hevosenkenkä pallolla....

Jälleen kerran on siis Willimiehen tunnustettava oma tietämättömyytensä asian suhteen. No, eipä liene ihan ensimmäinen kerta, kun tarvitaan lukijoilta jeesiä! 
VKU Oy, Viipurin louhososasto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita