torstai 23. toukokuuta 2013

Lappeenranta / Mariannepuisto

                                   Popeda "Punaista ja makeaa"

Melkoinen päivä taas tänään. Aamusta iltaan yhtämittaista juoksemista paikasta toiseen ja silti kaikki menee reisille. Pojan polkupyörän kumin paikkauksestahan tämä illan episodi alkoi. Paikkoja oli vaikka kuinka paljon, mutta liima oli lopussa. No mikäs siinä auttoi. Piti lähteä ostamaan paikkarasia. Nopea reissu kauppaan, mutta kotona huomasin ettei rasiassa ollut liimatuubia kuten ennen. Kenenhän älynväläys tämäkin oli?
Karkkitehtaan seinässä on iso Mariannemainos, mikä kertoo historiasta.....vuodesta 1949!


Mariannepuiston sähkökoppi ja kännykkämasto klassikkovärisenä...only in Lappeenranta

No kauppaan uudelleen ja ostin reilun kokoisen tuubin liimaa....kaikki hyvin? No ei todellakaan. Tämä liima oli jotain hemmetin hitaasti kuivuvaa mallia, joten hermohan siinä paloi!! Kolmannen kerran kauppaan ja nyt onnistui. Tuubi nopeasti kuivuvaa kumiliimaa ja pakkohan se lohdutukseksi piti ostaa jotain punaista ja makeaa. Eli hivakkaan jäi pussi Lappeenrannan ei kun maailmankuuluja Mariannekarkkeja. Tästähän kierrokset vain yltyi, kun junnari totesi, että nyt painutaan kuvaamaan Mariannepuisto, koska meillä on Mariannekarkkeja. Jep, kamera piti tietenkin hakea kotoa. Periksi emme kuitenkaan antaneet, vaan nyt on Mariannepuisto kuvattu ja kohta on suu täynnä klassikkokaramellejä - Marianneja. Maistuisi varmaan teillekin?

PS. Puisto on ollut Mariannen väreissä mielestäni vuodesta 2011 ja sijaitsee karkkitehtaan vieressä.
Klassikko Lappeenrannasta, lienee kaikille tuttu

1 kommentti:

  1. Veikkaisin 2012, koska Vartti lehdessä oli 21.10.2012 juttua maston värityksestä.
    Lehtijutussa oli mukavasti kerrottu kuinka kohteen väritykseen oli päädytty ja poikkeuslupa oli myönnetty. "Kuulemma yksikään idean nähnyt virkamies ei voinut olla hymyilemättä."
    Ei vaan löydy netistä, kuin uusin Vartti.

    VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita