maanantai 23. syyskuuta 2013

Luumäki / Kanuuna


                                                           Kontra "Aja hiljaa, isi"

Tänään ollaan liikkeellä erittäin pikaisella ja lyhyellä postauksella. Esittelyvuorossa on Luumäen ravintola Kanuunan edessä olevat kanuunat, jotka taannoin kuvattiin Luumäen Taavetissa. Eihän näillä nyt mitään tekemistä blogin kanssa ole, mutta tänään on juhlapäivä, joten voisihan noilla joku kojautella murkulaa taivaalle!

Arkinen maanantai ja synkkä ilma ulkosalla, joten miksi juhlistaa tykinlaukauksilla rankan työviikon alkua? Itse asiassa tällä kertaa syitä on kaksin kappalein. Aamun aikana blogin kävijämäärä ylitti 90.000 kävijän maagisen rajan ja kovaa vauhtia lähestytään sadan donan vieläkin maagisempaa rajaa. Kiitokset kaikille lukijoille ja pysykäähän matkassa mukana, koska täältä ainakin pesee lisää tarinoita, kunhan viimeiset kuvaukset saadaan tehdyiksi Williladyn kera.
Joskus takavuosina Willimieskin haki täältä Kanuunasta kanuunan. Nykyisin olen vaihtamassa nuo illat teatteriin... jep, jep...kukapa olisi uskonut?

Tarkoitushan oli, että kaikki olisi jo paketissa, mutta piffin käristäminen laavuilla vie tuhottomasti aikaa, eikä kuvaukset ole vielä päätöksessä. Muutama viikonloppu taitaa upota vielä tähänkin hommaan. Vaan sama tuo, koska vieläkin parempia uutisia on kerrottavana. Vakavasti sairaana ollut Venäjän moottoripyörämatkamme pääorganisaattori ja orjapiiskuri Ilkka "Iskä" Pirhonen on päässyt kotihoitoon. Tähän kokkaavaan arjensankariin ei pysty keuhkokuume, viikon kooma eikä mikään muukaan ilkeä pöpö. Tarkoittaa kaiketi sitä, että ensi suven Novgorodin matka on vireillä ja toteutuu... Hieno homma!

Tsemppiä Iskä ja ajahan hiljaa siellä kotosalla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita