perjantai 27. syyskuuta 2013

Parikkala / Harjulinna

        Rollareilla ja Willimiehellä on yhteinen ongelma "Start me up"

Willimieheen ei voi luottaa tippaakaan. Lienen melkoinen luikurin laskettelija. Lukaisin näet eilisehtoona lävitse julkisesti ilmoittamani uudenvuodenlupaukseni. Nyt yhdeksän kuukautta on kulunut ja vasta kolme kymmenestä lupauksesta on toteutunut! Siihen saattavat jäädäkin, mutta kyllä nyt pitää yrittää aloittaa tsemppaaminen. Pakkohan tuo on!
Harjulinna

Ainoat toteutuneet lupaukset ovat Itä-Karjalan moottoripyöräreissu, lupaus päivittää blogia ajoittain ja kuvaaminen Lappeenrannan ulkopuolellakin. Mistähän minä tuonkin olen keksinyt noin aikaisessa vaiheessa? Joka tapauksessa seitsemän lupausta on vielä vaiheessa. Oikeastaan vaan kuusi, koska SaiPa ei aivan yltänyt mestariksi männä keväänä. Pakko se on tunnustaa, etten ikimaailmassa pysty kaikkia jäljelle jääneitäkään toteuttamaan tänä vuonna. Mutta laihduttamista sietää harkita, koska yhdeksän kuukautta sitten tavoitteeni oli laihduttaa 10 kiloa. Määrä on nyt sitten 15 kiloa ja aikaa jäljellä kolme kuukautta. Nyt pitää yrittää....

Vaan kun tuo ensi viikon viikko-ohjelma on jo melkoisen täynnä. Eniten liikunnallisia harrastuksia toki rajoittaa työntekeminen joka päivä klo 8-16, mutta iltasella on kuulemma aikaa? Katsotaanpa miltä viikon riennot näyttävät..

Tänään: Työkaverin kesämökille rentoutumaan

Lauantai: Rentoutumista ja toipumista kotosalla. Illalla naapuriin SaiPan vieraspeliä kuikuilemaan

Sunnuntai: Moottoripyöräilyä Savitaipaleelle ja illalla saapuu vieraita

Maanantai: klo 16-18 lepoa
                klo 18-21 TV ja muuta näppäilyä

Tiistai: No tiistaina joutaa. Ei helkutti.....teatteria! Siinä meni sekin ilta!

Keskiviikko: klo 16.05 assistentti Rita soittaa ja pyytää uimahalliin. Kieltäydyn....taas
                    klo 16-18 lepoa
                    klo 18-21 TV ja näppäilyä

Torstai: Soittaako se Rita tänäänkin? Kieltäydyn tottakai
            Klo 16-21 Sekalaisia töitä, enimmäkseen TV ja näppäilyä

Perjantai: klo 16-18 valmistautumista SaiPan peliin
               klo 18-21 SaiPan peli
               klo 21-    SaiPan pelin jälkispekulaatiot

Lauantai: klo 9-21 Bloginpäivitystä ja juttujen kirjoittelua tai piipahdus Svetogorskissa

Sunnuntai: Tämähän on lepopäivä? Eikös tämä ole viikon seitsemäs päivä?

Jep, melkein jo aloitin liikunnan tällä viikolla, mutta lykkääntyy näemmä kiireiden vuoksi viikolla. Näkeehän tuon sokea Reettakin, ettei kalenterissa ole vapaata aikaa yhtään. Itse asiassa mietin, että mitenköhän olen saanut yli 400 kirjoitusta valmiiksi tähän mennessä, kun näyttää aina olevan kiireitä?
Muistolaatta Harjulinnan seinässä

Vaan asiaan. Aikaa on vain nopeaan postaukseen ja niinpä vuorossa eräs Parikkalan kauneimpia rakennuksia eli Harjulinna. Komealla paikalla urheilukentän kupeessa sijaitsee Suojeluskuntien käyttöön vuonna 1938 valmistunut funkkistalo, mikä on vuosien saatossa nähnyt monenlaista toimintaa. Niistä voit lukea muistolaatasta, koska mekään emme enempää tiedä. No sen verran toki tiedämme, että kunnanvirastotalona sen alkuaikojen kiireinen tunnelma on Uukuniemen ja Saaren kuntaliitosten jälkeen rauhoittunut. Toki talo on edelleen kunnan käytössä, vaikka voisi kuvitella jonkun raharikkaan tekevän siitä ihan kelpo tarjouksen?

Ja sitten mökille....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita