lauantai 10. joulukuuta 2016

Kotka / Elämäntanssi

Willimiehellä on nyt ryppy rakkaudessa. Olen näet täysin menettänyt uskoni siihen, että SaiPa pystyisi nousemaan jääkiekon SM-liigassa edes säälipleijareihin. Toki kautta on vielä puolet pelaamatta, mutta mikään ei viittaa siihen suuntaan, että menestystä olisi tulossa. Peli on täyttä p***aa ja yhtä sekoilua tällä kaudella. Olisikin aika myöntää tosi asia ja palkata seuraan uusi valmentaja, joka saisi pelaajat liikkumaan sulavammin ja toisi järkeä koohotukseen. Nythän meno jäällä on kuin vanhan miehen raahustamista. Mutta, mitä muuta sitä oikein pitäisi tehdä?
Elämäntanssi Kotkan Isopuistossa

Jotain uutta tuo homma kaipaisi ja kuulemieni huhujen mukaan kyseessä on osittain henkilökemioihin liittyviä asioita. Ne ovat kaikkien isojen organisaatioiden syöpä, mitkä pitäisi kitkeä pois vaikka voimakeinoin. Työyhteisöt, missä puhalletaan yhteiseen hiileen menestyvät, kun taas riitaisien porukoiden toiminta on kyräilystä johtuen melkoisen näennäistä. Vaikeaahan tähän on ratkaisuja keksiä, mutta annanpa pari vinkkiä. Eripuraa aiheuttavat henkilöt voisi irtisanoa, järjestää koko porukalle alkoholipitoisia juomia ja viedä heidät johonkin mökille, missä asiat käytäisiin läpi juuria myöten tai sitten järkiperäistää menoa, jolloin mietittäisiin, mihin haluamme mennä ja kuinka sinne päästäisiin...melkoisen helppoja asioita!
Veistoksen takana voi myös piilotella...

No, eihän nuo SaiPan tätä kautta enää pelasta, mutta jos edes seura jäisi pystyyn. Olisihan sekin edes jotain, koska jos SaiPa ajautuisi konkurssiin jatkossa, niin mitä ihmettä keksisin tilalle? Elämästäni putoaisi puolet pohjasta pois.... onneksi silloinkin kaiketi jäisi tämä blogin ylläpitäminen.

Nyt on kuitenkin aika siirtyä pienen harharetken jälkeen takaisin Kotkaan ja julkaista Kotkan Isopuistossa sijaitseva Elämäntanssi niminen teos. Elämäntanssi on osa Kotkan kaupungin veistospromenadia, missä kokonaisen kadun reunamat ovat täynnä nykytaidetta. Maantieteellisesti tämä teos on hivenen syrjässä muista kohteista, mutta silti se luo jatkumoa veistospromenadille. Veistos paljastettiin Isossa puistossa 28.5.2015.
Melkoisen jäykkää tanssia Willimiehen mielestä...

Veistos on kuvanveistäjä Virpi Kannon tekemä ja hän toivoo teoksen saavan aikaan sanatonta kommunikointia veistoksen ja katsojan välille. Willimiehen kohdalla tämä ainakin toteutui, koska teos veti minut täysin sanattomaksi......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita