perjantai 13. tammikuuta 2017

Viipuri / Arkeologinen museo

Tästä mennään sisään, mutta liput pitää ostaa taidemuseon lipunmyyntipisteeltä

Ilmeisesti pitkät lomat eivät sovi minulle, vaan aina pitää keksiä jotain kotkotuksia. Uusin ideani on nyt kirjan kirjoittaminen. Älkää olko huolissanne, en todellakaan aio kirjoittaa sitä muistomerkeistä enkä muutenkaan aihetta edes lähellekään liippaavalla aiheella. Se tulee olemaan jotain ihan muuta, jos ne nyt edes koskaan valmistuu? Kaikesta huolimatta tarkoitus olisi tämäkin projekti toteuttaa jollain aikavälillä.... tapanani yleensä on toteuttaa se mitä itselleni lupaan, joten katsellaan petänkö itseäni vai toteutuuko tämä projekti?
Museo sisältää muutamia Viipurin menneisyydestä kertovia lasivitriinejä

Koska kirjaprojektini ei liity mitenkään tähän bloggaamiseen, niin esitelläänpä jälleen uusi museo Viipurista. Tällä kertaa pysytellään aivan edellisen postaukseni eli Viipurin taidemuseon tontilla ja käydäänpä kurkkaamassa miltä näyttää vanhaan ruutikellariin pystytetty arkeologinen museo! Oma kokemukseni oli, että kyseessä oli melkoisen vaatimaton museo, missä sentään sai aivan rauhassa katsella ja valokuvata esineitä. Niitä vaan oli melkoisen vähän, joten melko nopeasti tuo paikka oli kurkattu. 
Seinällä on erilaisia vaakunoita.....

Kyseinen museo avattiin vuonna 2010 samalla kertaa remontin kokeneen taidemuseon kanssa. Lippu sinne maksaa muistaakseni jotain 100-150 ruplaa, joten ei tuo suurta lovea lompakkoon tee vaikka kävisittekin paikan päällä. 
Seinällä on myös maalaus vanhasta Viipurista

Sen kummempaa en osaa tästä kertoilla, joten kertokoot kuvat puolestani. Poikkeuksellisesti blogin hengen vastaisesti on myös sisäkuvia tarjolla....

Viipuria eri aikakaudelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita