maanantai 6. helmikuuta 2017

Kotka / Matkalla

Willilady kärtti koko syksyn Willimiestä reissuun ja tulihan tuo viikko Madeiran ihmeellisyyksiä katsellessa. Eihän tuo nyt mikään maailman merkittävin historiamatkailukohde ollut, mutta mukavaahan tuolla reissussa oli. Katkaisi ainakin tuon pitkän ja ankean talven ihan kivasti, vaikka paluupäivänä olikin -24 astetta pakkasta. Meinasinkin ottaa mallia tämän päivän kohteesta ja pakata matkalaukut samantien uutta reissua varten, koska kaameat pakkaset on taas näköjään tulossa....
Betoniset matkalaukut Lehmuspromenadin alkupäässä

Oppia matkapakkaamiseen voi hakea Kotkasta, missä keskustan poikki menee leveä puistokatu, joka on nykyisin veistospromenadi. Paljon erilaista taidetta on ripoteltu eri puolille kadunvieriä ja ne olisivatkin Willimiehelle oiva kohde, mutta aion esitellä niistä vain osan. Ensimmäisenä näistä esittelyvuoron saa Kimmo Pyykön betoninen Matkalla-teos, mikä löytyy kadunkulmasta ja pysäytti ainakin minut luovalla ilmaisullaan.
Kimmo Pyykkö 2005

Ensimmäiset teokset ilmestyivät Lehmuspromenadin varteen jo vuonna 2001, mutta Kimmo Pyykön teos on ollut kaikkien ihailtavana vasta vuodesta 2005 lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita