tiistai 28. helmikuuta 2017

Viipuri / Aseman karhupatsas nro2

Nyt on sitten vietetty toiminnallista lomaa jo kolmen päivän ajan. Pojalle on etsitty asuntoa ja lisäksi olen tehnyt poikien kellaritiloissa melkoista inventaariota. Tavaraa on viety metalli-, muovi- ja muuhun kierrätykseen melkoiset määrät. Edessä odottaa vielä lukemattomat kuormat kaatopaikalle ja tietysti muuttohommatkin on edessä lähitulevaisuudessa... laiskottelemaan en siis pääse, vaikka haluaisinkin.
Karhu on sijoitettu suihkulähteen vierelle

Nyt kuitenkin jatkoa eilen esitellylle Viipurin rautatieasemalta säästyneille karhupatsaille. Toinen Viipurin rautatieaseman tuholta säästynyt karhupatsas köllöttelee Pietari - Paavalin kirkon pihamaalla nuuskimassa suihkulähteen vettä. En ole löytänyt mitään tietoa, kuinka se sinne on päätynyt Viipurin rautatieasemaa kohdanneen täydellisen tuhon jäljiltä, mutta ehkä joku lukijoistamme osaa meitä asiassa neuvoa?
Yksi karhu on vielä tiedossani, mutta yksi näistä neljästä nallesta lienee hukassa ikuisiksi ajoiksi....

Tämä veikeä kivinen karhu tuntui olevan ainakin paikallisten pikkulasten suuri suosikki vierailessamme paikalla. En osaa edes sanoa varmasti, mutta lienee ollut kesällä 2015, kun nämä kuvat on näpätty kameran muistikortille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita