maanantai 25. helmikuuta 2019

Kouvola / Panssarit

Olen nyt käynyt tämän vuoden aikana kahdesti Vekaranjärven varuskunnassa, koska poikani aloitti tammikuun alussa palveluksensa Vekaranjärvellä. Nyt tuosta juniorista on jo alokasajan jälkeen tullut panssarijääkäri, joten pakkohan se on nämäkin kuvat julkaista, vaikka kyseessä ei olekaan virallinen muistomerkki. Itse ainakin haluaisin panssarimieheksi, koska silloinhan ei tarvitsisi marssia liiemmin metsissä, vaan voisin ajella omalla tankilla pitkin ja poikin metsiä tai vaikkapa Karjalan korpia....
Sotka hangessa 8.2.2019

Infotaulu

Naamioväri päällä

Itse asetin tavoitteeksi ajaa panssarivaunulla tämän vuoden aikana, joten olin vähän pettynyt koska näillä tankeilla en voisi tuota haavettani toteuttaa. No, toki toinen näistä ei ole edes tankki vaan rynnäkkövaunu. Joka tapauksessa esitellään nyt nämäkin kohteet, koska tuli ne poikani valapäivänä kuvattua.

Kyseessä on Vekaranjärven varuskunnan kaartinaukionlaidalta löytyvät kaksi panssaroitua vekotinta, joista toinen on venäläinen T-34 eli Sotka ja toinen saksalainen rynnäkkötykki, jonka nimeä en edes viitsi kirjoittaa, koska virheitähän siinä tulisi rutkasti. Saksan kieli ei ole vahvinta osaamisaluettani.

Talvinaamiointi

Infotaulu

Faktat jokainen voi lukaista kuvaamistani infotauluista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita