sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Willimies Tours in Russia 25.6 -

                       Nykäsen Masakin tietää, että "Moottoritie on kuuma"

Blogi pitää nyt muistomerkkien esittelystä pienen tauon, koska huomenna Willimies starttaa kohti Joensuuta ja tiistaiaamuna klo 7.00 lähdemme kolmestaan Venäjälle moottoripyöräilemään. Erotuskaa ei kuitenkaan tarvitse kokea, koska matkakertomuksemme julkaistaan blogin yläpalkista löytyvällä  Willimies Tours Venäjällä välilehdellä. Päivitys tulossa joka päivä, jos tietoliikenneyhteydet pelaavat?

Toivottavasti viihdytte matkalla mukana, koska itse aion ainakin yrittää nauttia elämästä Lappeenrannan ulkopuolella. Varmaankin vaikeaa se on ja erotuska on kova, mutta hammasta purren siitä ehkä selviää. Eipä sen puoleen, ikävä tulee paikallisia ihmisiäkin. Ei tietenkään ihan kaikkia, mutta joitakin tiettyjä vuorenvarmasti. Kaikesta huolimatta on pakko käydä kurkkaamassa elämää tai sen puuttumista Itä-Karjalan korvessa... 

Onneksi apunamme on Willilady, joka ystävällisesti on luvannut päivittää sivustoa matkan aikana. Koska me vedämme täällä blogissamme aina kotiinpäin, niin Iskä kokkaa sivustolta voit käydä lukaisemassa yläpalkista kenties aivan erilaisen version matkastamme. Se on morienttes ainakin viikon ajaksi.

T. Willimies Lappeenrannasta  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita