perjantai 30. maaliskuuta 2018

Kouvola / Huimat paukut

Tänään Willimiestä masentaa SaiPan eilinen kauden päätös. Sinnikkäästä yrityksestä huolimatta kaikkensa antanut joukkue aloitti kesäloman valitettavan aikaisin. Silti tunnen ylpeyttä tämän kauden joukkueesta ja voidaan olla syksyyn saakka rinta rottingilla kuitenkin. Ottakaa "Meidän pojat" huimat paukut, olette ne totisesti ansainneet....Kiitos SaiPa! 

Hieno matka on ollut Willimiehelläkin. Olen nyt pitänyt blogia päivälleen kuusi vuotta. Olen miettinyt kovasti viime päivinä, että mikä sai minut tarttumaan tähän haasteeseen, enkä osaa oikein vieläkään vastata tuohon kysymykseen. Ainakin matka on ollut pitkä, ajoittain uuvuttava, mutta toisaalta myös aivan saakelin innoittava ja mielenkiintoinen. Olen käynyt paikoissa, joihin en ikinä olisi muuten mennyt ja törmännyt kaikenlaisiin outoihin juttuihin. Ilmeisesti joku minua näissä muistomerkeissä kiehtoo ja ilmeisesti tämä tartunta ei katoa koskaan...


Ehkä vielä joskus saan tämän urakkani päätökseen ja sen kunniaksi voisin vakavasti harkita tämän päiväisen kohteen kaltaista muistomerkkiä! No, ainakin otan nuo huimat paukut... mielestäni olen ne ansainnut. Koska toivoisin tämän bloggaamisen olevan mahdollisimman yhteisöllistä puuhaa, niin ainakin omat sukulaiseni ovat ottaneet tämän blogini omakseen. 



Enoni nimittäin joskus aikoja takaperin kävi hakemassa itselleen emännän Valkealasta ja siellä tuo eno näyttää pyörivän edelleen... Epäselväksi jäi ainoastaan se, että mitä hittoa hän tällä pysäköintipaikalla  teki, mutta kiitokset kun kuvasit tämän, joka oli jäänyt minulta löytämättä, vaikka Valkealaa olen itsekin ajellut ristiin rastiin.

Tällä paikalla otettiin huimat paukut

Tällainen rosterirautainen muistomerkki on pystytetty levähdyspaikalle ja minä niin tykkään tästä, vaikka kuvista ei teksti selviäkään. Onneksi enoni kirjoitti sen kuitenkin ylös. Siinä lukee seuraava teksti:



Tällä paikalla nämä herrat ottivat huimat
paukut 26.6.2000 iltapäivän taittuessa illaksi - ajatuksella
" Kun hakkaat omat halkosi,
 ne lämmittävät sinua kahdesti"
                   ( Henry Ford)


Reino Rajamäki                        Kyösti Lintunen
Teollisuusneuvos                     Teollisuusasiamies
Tekniikan tohtori h.c.

Väinö Pässilä                           Kimmo Hietanen
Sosiaalineuvos                        Tuotantopäällikkö


                          Eläköön Valkeala

Taidanpa ottaa pienet huimat paukut itsekin näin juhlan kunniaksi...Kippis!

1 kommentti:

  1. Kartassa tämä näemmä väärässä paikassa. Oikea sijainti on 368 ja 369 risteyksessä. Sateliittikuvassa näkyy pieni pisto merkille.

    VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita