tiistai 14. elokuuta 2012

Lappeenranta cruising 2012*

Ajateltiin poikien kanssa tehdä tällainen pikkuinen välipala, mikä nyt ei oikeastaan blogimme aiheeseen kuulu. Silti kauneutta on muutakin kuin nuo vanhat rakennukset ja muistomerkit, mitkä ovat etupäässä esittelemiämme kohteitamme. Tänään tehdään todellakin poikkeus ja esitellään viime lauantaina(11.8.2012) pidetyn Lappeenranta cruising 2012 tapahtuman upeimmat autot. Kyllä näitä katsoessa silmä lepää!
Näille kavereille on pakko nostaa hattua. Vanhan maantielaivan korjaaminen uudenveroiseksi vaatii rahaa, aikaa ja viitseliäisyyttä.  Tosin kyllä isolla amerikkalaisella avoautolla kurvailu aurinkoisena kesäpäivänä on melkoisen messevää touhua. Onhan tuota harrastettu, vai mitä Nike? Joskus nuorempana tuli itsekin liikuttua autoharrastajien parissa, mutta uusi sukupolvi on astunut remmiin ja törmäsin vain muutamaan tuttuun cruisingissa.

Järjestäjien toimesta valitaan cruisingin parhaimmat autot. Meistä on kuitenkin mukava sooloilla, joten teimme omat valinnat. Tyrkätään tähän alle King Street cruisersien  ja Borderline fellowsien yhdessä järjestämän cruisingin komeimmat autot. Valinnat suoritti siis aina ”puolueeton ja oikeudenmukainen” Willimieskolmikko.

Hopeaa sai Pontiac Catalina

Naapurin miehen Mercury Cougar vm.1971 sai kultaa. Cougar vuodelta 1969 olisi unelma-automme, mutta komea on tämäkin
Kuten kuvista selviää, niin avoautot ovat Willimieskolmikon silmissä todellisia klassikoita. Ettei kenellekään jäisi mitään hampaan koloon, niin kerrottakoon että valinta oli todella vaikea! Upeita autoja oli paikalla vaikka kuinka paljon...

Päivitys: Jos lukijoita epäilyttää valintamme, niin alta löytyvästä Youtube videosta voit etsiä oman suosikkisi. Kymmenen minuuttia amerikkalaisia autokaunottaria letkassa. Olkaapa hyvät ja kiitokset tämän videon tekijälle!
                                 Lappeenranta cruising 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita