perjantai 31. elokuuta 2012

Lappeenranta / Miellyttävin pihapiiri (1.palkinto)

Tänä kesänä Willimies on kurvaillut omalla munamankelillaan pitkin ja poikin Lappeenrantaa. Kilometrejä on kertynyt paljon ja kaikenlaista on nähty sekä koettu. Hienoja paikkoja ja rakennuksia on tullut nähtyä, joista esittelyjä pukkaa pikkuhiljalleen, kunhan keritään!
Tämän kertainen julkaisu ei todellakaan ole mikään nähtävyys, eikä myöskään historiallinen kohde. Tämä tarina on Willimiehen ikioma päähänpisto, jonka takia julkaisen tämän kohteen. Kyseessä on aivan tuiki tavallinen lappeenrantalainen kerrostalon pihapiiri, minkä ohittaessani tulin aina hyvälle tuulelle. Toiset vaan osaavat tuon pihan komistamisen paremmin kuin toiset!
Rottinkinen lintu nousemassa siivilleen
Kyseessä on siis Willimiehen itse myöntämä arvonimi ”Lappeenrannan miellyttävin pihapiiri”. Voitto ei ollut mitenkään selkeä, koska monia upeita pihapiirejä tuli retkillä vastaan. Silti tässä oli sitä jotain, mikä sai hymyn huulille!
Ukko ja akka puutarhatöissä
En aio paljastaa tämän kerrostalon osoitetta, etten aiheuta sinne suurta yleisöryntäystä. Kyseessähän on yksityisalue, jota meidän on kunnioitettava. No, kävinhän minä tietysti itse kohteet kuvaamassa. Teidän ei tarvitse, koska voitte kurkata kuvat täältä.
Willimiehen ”kesäpalkinto” Lappeenrannan miellyttävimmälle pihapiirille! Willimies kiittää ja kumartaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita