maanantai 24. lokakuuta 2016

Kouvola / Kymen Paviljonki

Hyvin meni tämäkin lyhyt loma...keskiviikkona töiden jälkeen Joensuuhun ja sieltä torstaiksi Sortavalaan. Tulipahan käytyä toista kertaa elämässäni kyseisessä kaupungissa. Ensimmäinen visiitti oli joskus takavuosina opiskeluaikoina, kun kävin Sortavalassa häissä, tosin muistikuvat kyseisestä reissusta eivät ole hääppöiset. Nyt tuli korjattua tuokin virhe ja tutustuttua auton takapenkillä asiantuntevan oppaan kanssa paikkoihin. Muutamia kohteita kuvailinkin, mutta kaupunki vaatii ehdottomasti uutta reissua, jotta kaikki saadaan talteen kameran muistikortille. 
Tuntematon veistos 

Loppuloma menikin sitten flunssan kourissa ja aikaansaannokset jäivät vaatimattomiksi. Niinpä jää samaan tapaan vaatimattomaksi tämän päiväinen postauskin....
Tienlaitaan oli kerätty vanhoja kilometritolppia

Aina joskus eteeni tulee kohteita, joista ei vaan tiedä mitään, eikä sen kummempaa selviäkään. Tämän päiväisen kohteen Kymen paviljongin ohitse olen ajanut lukuisia kertoja pysähtymättä, kunnes syksyllä kurvasin pihaan. Willilady piipahti sisätiloissa Pentikin myymälässä ja minä jäin ulkosalle kuvaamaan nähtävyyksiä.
Sympaattinen autokaksikko tolppien vieressä

Pihamaalta löytyi muutama kuvattava kohde, mutta tiedonhakeminen niiden tekijöistä ja pystyttämisajankohdista vaan osoittautui liian vaikeaksi, joten ajattelin nyt julkaista kohteen vaillinaisin tiedoin. Eipä olisi ensimmäinen kerta kun saisin lukijoilta vinkkejä ja etenkin faktatietoa kohteesta.

Kiitokset jo etukäteen lukijoille täydentävistä tiedoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita