torstai 20. lokakuuta 2016

Kouvola / Tanssi ja Diiva

                                                        Genesis "I can`t dance"

Nyt tulee työpaikalleni uusi laki, mikä astuu voimaan vuoden vaihteessa. Kyseessä on uusi tasa-arvolaki, mikä estää puhumasta tytöistä ja pojista. Toivottavasti tätä ei tarvitse noudattaa kotosalla, koska ympäri korviahan tuossa tulisi joka ikinen päivä. Pakko onkin sanoa, että melkoisen omalaatuiseksi on menossa tämä nykymaailma. Miksi ihmeessä meidän täytyy aina lähteä kaiken maailman kotkotuksiin mukaan ja muuttaa vakiintuneita käytäntöjä? En ole vielä edes selvinnyt edellisestäkään isosta muutoksesta, jolloin palomiehistä ynnä muista ammateista tehtiin palohenkilöitä etc. En ole vielä kertaakaan tainnut muistaa puhua palohenkilöistä ja virkahenkilöistä..... Argh, näitä kaikkia hemmetin kotkotuksia!
Ruosteista rautaa....kolme vasemmanpuoleista ovat Tanssi ja oikeanpuoleinen Diiva

Kotkotuksia on mielestäni myös blogin tämänpäiväinen kohde Tanssi, mikä löytyy Kouvolatalon takapihan puistikosta. Oikeastaan tämä teräksestä leikattu ja ruostunut veistosryhmä koostuu kahdesta teoksesta. Toinen entisen Anjalankosken kaupungin tilaama Tanssi, mikä koostuu kolmesta veistoksesta, mikä on saanut rinnalleen Diiva-nimisen veistoksen.
Taivutettua rautaa, mitä taiteeksi kutsutaan....

Kyseinen veistosryhmä on sijoitettu nykyiselle paikalleen vuonna 2014 ja kyseessä pyhtääläisen taiteilijan työnäyte. Ilmeisesti taiteilija ei itsekään ollut tyytyväinen tekeleeseensä, koska ainakaan Internet ei paljasta hänen nimeään, mikä on sinänsä täysin ymmärrettävää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita