keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Kouvola / Destian muistomerkki

Suomi on näköjään muistomerkkien luvattu maa! Täällä blogissani olen esitellyt mitä erikoisempia muistomerkkejä, mutta tällaista ei ole vielä eteeni sattunut.... Kävin muutama lauantai takaperin Vekaranjärven varuskunnassa läheisten päivänä moikkaamassa omaa poikaani, joka aloitti 7.1.2019 oman varusmiespalveluksensa. Jo menomatkalla huomasin tienposkessa itselleni tuntemattoman muistomerkin, mutta vasta paluumatkalla pysähdyin sen kohdalle.
Lunta piisasi 12.1.2019

Muistomerkin vieressä on ilmeisesti penkki, jos matka käy raskaaksi

Ihan tyylikäs muistomerkki tehty vanhasta kilometritolpasta

Täytyy sanoa, että ilmeeni oli varmaan ihan näkemisen arvoinen, kun tajusin Destian pystyttäneen oman muistomerkin vuonna 2014 valmistuneen Kääpälän ja Tuohikotin yhdistäneen kevyen liikenteen reitin kunniaksi. Ilmeisesti kyseessä on ollut toivottu ja odotettu väylä, koska oikein muistomerkin ovat paikalle pläjäyttäneet....
Laatat ovat vielä kirkkaat

Tässäpä nyt mitään sen ihmeempää loppujen lopuksi ole, koska onhan vastaavia laattoja kiinnitetty siltojen kupeisiin ja olenhan minäkin blogissani esitellyt vanhoja kilometritolppia. Annetaan siis tämänkin tulla esitellyksi, mutta toivon kuitenkin, ettei näitä nyt ihan joka tienpätkälle pystytetellä. Enhän siinä tapauksessa saa blogiani ikinä päätökseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita