perjantai 14. helmikuuta 2014

Rautjärvi / Pitäjäntupa

                                           Jukka-poika "Hän haluu huussin"

Meillä oli taannoin Williladyn kanssa kiikarissa maatila Joutsenosta, mutta laitoinpa kantapäät lattiaan vähän ennen tarjouksen tekemistä. Emme siis tehneet tarjousta ja sain vihat niskoilleni. No, eiköhän tästä kriisistä selvitty ilman mustelmia, mutta verbaalisesti jäin häviölle 6-0. Nyt onkin pienen kuittauksen paikka ja esitellä kohde, mikä ainakin minua innostaisi, jos tämän pystyisi ostaa itselleen.
Rautjärven pitäjäntupa

Kyseessä on aito hirsitalo, mikä toimii Rautjärven pitäjäntupana ja näyttääkin vielä hirsitalolta eikä sitä ole muutettu ajan kuluessa. Kerrassaan upea tämä vuonna 1905 rakennettu hirsitalo ja hemmetin isokin vielä. Täällä olisi tilaa temmeltää...
Kaivo kaseikon keskellä

Lisäksi pihalla on upea vanhan ajan kaivo, millaisia ei muualla liikkuessani ole tullut vastaan. Takuullahan noita löytyy, mutta ei ole vaan osunut omalle reitilleni. Kuten huomaatte, niin tällä postauksella ei ole mitään arvoa, mutta kun on tullut kuvat räpättyä upeasta rakennuksesta, niin ajattelin ne julkaista, jos vaikka joku idiootti erehtyisi rakennuksen tuhoamaan, niin onpahan tästäkin katoavasta kansanperinteestä talletettu muisto jälkipolville.

1 kommentti:

  1. Kummankohan toiveisiin tuolla musiikkipläjäyksellä otetaan kantaa...

    VastaaPoista

Kommenttisi ovat aina tervetulleita