perjantai 19. huhtikuuta 2019

Pietari / Kidutusmuseo

Willimies on nyt kuntoillut kohta kuukauden, joka taitaa olla itselleni pisin aika sen jälkeen kun nuoruusvuodet olivat ohitse. Tuolloin tuli vielä harrastettua monipuolisesti liikuntaa, mutta jotenkin se vaan jäi kun naiset ja ravintolaelämä, sekä alkoholin huuruinen työpaikka osuivat kohdalleni. Mielenkiinto kaikenlaiseen liikkumiseen lopahti viimeistään armeijavuosiin, joiden jälkeen olin elämäni kunnossa! Nyt olisi kova hinku saada itseni edes jonkinlaiseen kuntoon takaisin, no ainakin 15 kiloa kevyemmäksi!

Aikamoiselta kidutukseltahan tuo liikkuminen ajoittain tuntuu, mutta nyt jotenkin tuntuu, että tällä kertaa saan jotain tuloksia aikaan. Jokailtaisia kävelylenkkejä on nyt tullut heiteltyä ja kohta olisi aika alkaa punttitreenit. No, salille en aio lähteä vielä, mutta omaan autotalliini aion viritellä Rocky-tyyliin lihaskuntotreenipaikan. Tarkoitukseni on kesäloman aikana käydä myös joka aamu työpaikan punttisalilla repimässä soutulaitetta ja ehkä sitten syksyllä uskaltaudun jo oikealle punttisalillekin. Kidutusta on siis suunnitteilla omalle pulskalle vartalolleni....

Pietarista Pietari - Paavalin linnoituksen alueelta löytyi ihan oikea kidutusmuseo, josta sain energiaa. Vaikka tarkoitukseni on rääkätä kroppaani, niin ihan tällaiseen rääkkiin en halua joutua. Paikan päältä löytyi mitä ihmeellisimpiä laitteita, joiden avulla ihmisiltä on kiristetty tunnustuksia rikoksiin joita he ovat joko tehneet tai eivät....

Paikasta en tiedä sen enempää, kuin että olipahan ihan sikamaisen mielenkiintoinen mesta ja täällä kannattaa käydä. Pilettikään ei kenekään rahapussiin tee isoa lovea, koska olikohan pääsymaksu 300 rubuskaa? Katselkaahan kuvia, joista osa on onnistunut ja osa ei. Salamaahan ei saanut käyttää täälläkään....... uhkana olisi ollut giljotiiniin joutuminen! 
Pihalla oli jo pyöveli ja kidutuslaitteet odottamassa

Normipäivä, kirvestä kuuppaan

Meikäläinen ei kaiketi jaksaisi edes humauttaa tuolla kirveellä päätä poikki
Piikkituoli

Tällä hepalla en halua ratsastaa

justeerikin kelpaa kidutukseen

Arkku, missä on piikkejä sisällä.....surkea kuva tosin

Kirveillä päät putoavat

Aito giljotiini




Kaikenlaista....


Kukko?


Hilut kintuissa

Mitä lie....

Vanki on leimattu

Kun nainen lähti reisuun, niin miehellä oli kurjat oltavat.....

kosto elää.....sama toisinpäin

Siveysvöitä oli useampaa sorttia

Venäläisiä tekniikoita

Tältä tuntuu useana aamuna ilman puristintakin

Roviot ovat roihunneet Venäjälläkin

Neliön koppi on kaiketi ollut Venäjällä käytössä?

Lopuksi linkki blogin karttaan, joka tosin löytyy blogistakin ja ihan googlaamallakin. Karttaa saa linkittää eteenpäin, tietenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita