keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lappeenranta / Paasikivenpuisto


Paasikivenpuisto Lappeenrannassa


No niin, tänään olen sitten onnistunut tekemään itseni kiireiseksi, vaikka ei ole mitään ihmeempää tekemistä. No aina joskus näinkin voi käydä. Lisäksi osan töistäni delegoin äidilleni. Tekosyynä käytin syytä, etten ole joulukuun jälkeen kerennyt ostaa uutta silitysrautaa rikki menneen tilalle. No vastapalveluksena pääsin siirtämään tunnin ajaksi huonekaluja. Kumpi mahtoikaan selvitä helpommalla?
Toisaalta tämän päivän kohde vaikuttaa muutenkin välikausipostaukselta, koska kohteesta ei ole oikeastaan mitään kerrottavaa. Joskus nämäkin kohteet on esiteltävä, joten tänään kirjoitustyö ei paljoa rasita. Tästä tulee siis lyhin postaus ikinä! Tästä kohteesta emme nimittäin löytäneet mitään tietoa. Nyt onkin  viisaimmilla mahdollisuus auttaa epätietoista Willimieskolmikkoa.
Paasikivenpuisto sijaitsee virastotalon edustalla ja siitä merkiksi on pystytetty harmaagraniitista valmistettu pieni muistomerkki. Kertooko patsaan nimi edesmenneestä presidentti Paasikivestä vai onko nimi keksitty muuten vaan. Emme tiedä, sorry vaan!

Paasikivenpuisto virastotalon edustalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita